Cererea de produse de panificatie si patiserie sufera multe schimbari in perioada pandemiei. Tot mai multi consumatori au inceput sa isi pregateasca in casa painea si prajiturile.
7SPICE v-a pregatit cateva idei economice care sa va ajute sa creati produse mai apetisante si sa le pastrati proaspete mai mult timp pentru consumatorii care inca se bucura de painea proaspata de la magazin si de produsele de patiserie profesionale:
- Adaugati 2kg de faina de secara 550 sau faina de secara semialba la fiecare 100kg de faina de grau 650 pentru a prelungi prospetimea painii si a creste capacitatea de hidratare, cu efect direct in reducerea costurilor
- Hidratati cat mai mult timp (minim 4 ore) faina graham pentru o paine cu miez moale, nesfaramicios, cu gust mai accentuat si mai placut
- Pentru paini graham cu volum, folositi faina graham 7Spice in combinatie cu faina alba
- Imbogatiti painile de secara cu condimente, cum ar fi chimenul sau coriandrul, sau cu alte adaosuri-minune: miere, melasa sau sirop de malt
- Pentru produse de patiserie din faina integrala, utilizati faina Grau Intreg, care are o granulozitate foarte mica si cu care puteti crea croissante, foietaje, chec, chiar si cozonac
In plus, va recomandam folosirea amelioratorilor nostri specializati:
1. AMELIORATOR FRESH – produs e-free, pe baza de enzime, ce oferă prospețime produselor pe toată perioada termenului de valabilitate
2. AMELIORATOR VOLUM - pentru obținerea produselor de panificație cu volum îmbunătățit
3. AMELIORATOR MATURIZARE - imbunatateste reologia si stabilitatea aluaturilor
Comentarii