[seo-breadcrumbs]

Șapte tendințe la Sweets & Snacks Expo, Chicago

Știați că până în 2022, jumătate din produsele ambalate individual realizate de companiile participante la expoziția internațională Sweets & Snacks Expo ce a avut loc în Chicago, vor fi disponibile în dimensiuni care conțin 200 de calorii sau mai puțin per pachet?
Adunând peste 17.000 de profesioniști din industrie, evenimentul anual Sweets & Snacks Expo cuprinde cele mai recente inovații de la mai mult de 800 de companii din domeniu. Anul acesta, între 23-25 mai, s-au conturat trendurile care deja sunt vizibile și în România și se vor accentua în anii ce vin:
Dulcele și picantul se întâlnesc într-un număr tot mai mare de snacks-uri și produse de cofetărie în care se întâlnesc ardeii iuți cu fructele, mierea sau ciocolata,

Crispy - Glazurile și umpluturile crocante apar din ce în ce mai des în produsele noi adresate consumatorilor tineri care, potrivit cercetărilor, adoră combinațiile de texturi și alimentele complexe,

Artizan și craft - Producătorii din industria dulciurilor ridică ștafeta, cu produse noi, printre care ciocolată pictată manual, umpluturi de cafea și lichior, arome mai interesante și neobișnuite decât tot ce am văzut până acum, ingrediente de înaltă calitate și ambalaje foarte sofisticate,

Uleiul de cocos - O grăsime favorizată în rândul consumatorilor atenți la sănătate, uleiul de nucă de cocos însoțeste noile formule de gustări. Brandurile popcorn se mândresc mai nou să aibă uleiul de nucă de cocos drept ingredient, la fel și anumiți producători de chipsuri din cartofi, tortilla sau chiar din năut,

Năut - Năutul este noul produs sănătos, utilizat pentru gustări tradiționale sărate, inclusiv chips-uri, foietaje și biscuiți, la o serie de chips-uri gustare care combină quinoa cu lintea, mazărea verde și năutul,

Snacks-uri crocante din ciocolată – cu umpluturi care mai de care mai diverse: quinoa crocantă, migdale prăjite, semințe de dovleac, covrigei cu caramel, mentă și multe altele,

Birthday celebration – Confortul copilăriei este captat în noi produse de cofetărie.