FĂINA INTEGRANO
2,00 lei
FAINA INTEGRANO, cunoscuta anterior sub denumirea de „GRAU INTREG”, este o făină integrala cu granulozitate similara cu cea a fainurilor albe, obținută prin măcinarea completă a bobului de grâu prin tehnologia specifică ȘAPTE SPICE;
DESCRIERE
FAINA INTEGRANO este o făină integrala cu granulozitate similara cu cea a fainurilor albe, obținută prin măcinarea completă a bobului de grâu prin tehnologia specifică ȘAPTE SPICE;
AVANTAJE
Conține miezul, învelișul și germenele bobului de grâu, cu toate beneficiile nutritive ale acestora;
Este o faina versatila, ce se poate folosi atat pentru produse de panificatie, panificatie mica (pâine, chifle), blaturi integrale de pizza, cat si patiserie integrală (croissant, foietaj, chec, cozonac, etc)
AMBALARE
Saculet de hartie de 5kg, sac hartie de 25 kg sau vrac. Pentru uz canic, vezi detalii aici.
FIȘĂ TEHNICĂ
“Profesionalismul și seriozitatea echipei, precum și promptitudinea și calitatea produselor furnizate, stau la baza unei colaborări de lungă durată de care suntem pe deplin mulțumiți. Apreciem colaborarea cu Bogdan Simtea pentru seriozitate și punctualitate.”
PANALIM
Cisnădie
Cisnădie
“Încă de la înființarea firmei în anul 2014, produsele ȘAPTE SPICE ne-au oferit o calitate stabilă a produselor de panificație și patiserie. Suportul tehnic primit din partea specialiștilor ȘAPTE SPICE ne-a ajutat să alegem făinurile potrivite pentru produsele noastre. Ne bucurăm să avem alături un partener de încredere precum ȘAPTE SPICE.”
BUGAN PAN SRL
Vulcan
Vulcan
“Lucram cu ȘAPTE SPICE de un an de zile, lucru care ne-a adus satisfacții atât financiare, cât și calitative. Colaborăm bine, ceea ce ne face să le urăm mult spor în continuare și să mențină calitatea produselor la cele mai înalte trepte. Mult spor și success în tot ceea ce întreprindeți!”
CRISVERO
Câmpulung
Câmpulung
“Profesionalism, calitate, promptitudine, respect pentru client și distribuitori.”
BBP
București
București
“Avem o colaborare foarte bună și de durată. Calitate bună, livrare promptă.”
AGRODOR 2019
Râmnicu Vâlcea
Râmnicu Vâlcea
- Recenzii (0)
Fii primul care adaugi o recenzie la „FĂINA INTEGRANO” Anulează răspunsul
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ALȚI CLIENȚI AU FOST INTERESAȚI ȘI DE:
2,00 lei
FAINA NAPOLITANE este o făină albă de grâu destinată obținerii foilor de napolitane și a vafelor.
FĂINA GRAU INTREG
2,00 lei
5
out of 5
Descriere: FAINA GRAU INTREG este o făină integrala cu granulozitate similara cu cea a fainurilor albe, obținută prin măcinarea completă a bobului de grâu prin tehnologia specifică ȘAPTE SPICE.
FĂINA 550 CONGELATE
2,00 lei
FAINA 550 CONGELATE este o făină albă 550, creată special pentru produse de panificatie si patiserie congelata.
FĂINA DE GRAU DUR LIMNOS
2,00 lei
Descriere: FAINA DE GRAU DUR LIMNOS este o făină semialbă din grau dur cultivat in nordul Greciei, cu nuanță specifică crem-gălbuie, recomandata pentru pâini traditionale grecesti – mediteraneene.
FĂINA NEAGRA DE GRAU
2,00 lei
4
out of 5
Descriere: FAINA NEAGRA DE GRAU este o faina 1350 si reprezinta soluția „clasică” pentru pâinea neagră.
FĂINA GRAHAM DE SECARA
2,00 lei
Descriere: FAINA GRAHAM DE SECARA este o faina integrala cu granulozitate mare, recomandata pentru sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine traditionala germana pumpernickel – pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor puternic acide.
AMELIORATOR PP E-FREE
2,00 lei
Descriere: AMELIORATORUL PP E-FREE este un amestec pulverulent destinat obtinerii produselor de panificatie cu volum adaugat.
FĂINA INTEGRALA DE SECARA
2,00 lei
Descriere: FAINA INTEGRALA DE SECARA este o făină integrala recomandată pentru sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine tip pumpernickel – pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor puternic acide.
AMELIORATOR SHELF LIFE
2,00 lei
Descriere: AMELIORATORUL SHELF LIFE este un amestec pulverulent recomandat pentru cresterea duratei de menținere a prospețimii pâinii.
FĂINA SEMIALBA DE SECARA
2,00 lei
Descriere: FAINA SEMIALBA DE SECARA este o faina de secara intermediara, recomandată a se utiliza ca atare sau în amestec cu făină de grâu, pentru obtinerea de variante superioare ale produselor gen franzelă din făină de grâu, cât și pentru obținerea produselor de panificație destinate micului dejun.
FĂINA NOBILA
2,00 lei
4.75
out of 5
FAINA NOBILA este cea mai fină și rafinată făină tip 480, recomandata pentru specialitati sofisticate de cofetarie si patiserie.
FĂINA DOMNITA
2,00 lei
Descriere: FAINA DOMNITA este o faina tip 550 experta in merdenele, placinte dobrogene si alte foietaje traditionale. Adaptabilă și pentru pizza și lipie libaneză; Relaxeaza aluatul, facilitand manevrarea acestuia
“Profesionalismul și seriozitatea echipei, precum și promptitudinea și calitatea produselor furnizate, stau la baza unei colaborări de lungă durată de care suntem pe deplin mulțumiți. Apreciem colaborarea cu Bogdan Simtea pentru seriozitate și punctualitate.”
PANALIM
Cisnădie
Cisnădie
“Încă de la înființarea firmei în anul 2014, produsele ȘAPTE SPICE ne-au oferit o calitate stabilă a produselor de panificație și patiserie. Suportul tehnic primit din partea specialiștilor ȘAPTE SPICE ne-a ajutat să alegem făinurile potrivite pentru produsele noastre. Ne bucurăm să avem alături un partener de încredere precum ȘAPTE SPICE.”
BUGAN PAN SRL
Vulcan
Vulcan
“Lucram cu ȘAPTE SPICE de un an de zile, lucru care ne-a adus satisfacții atât financiare, cât și calitative. Colaborăm bine, ceea ce ne face să le urăm mult spor în continuare și să mențină calitatea produselor la cele mai înalte trepte. Mult spor și success în tot ceea ce întreprindeți!”
CRISVERO
Câmpulung
Câmpulung
“Profesionalism, calitate, promptitudine, respect pentru client și distribuitori.”
BBP
București
București
“Avem o colaborare foarte bună și de durată. Calitate bună, livrare promptă.”
AGRODOR 2019
Râmnicu Vâlcea
Râmnicu Vâlcea
Recenzii
Nu există încă recenzii.