Vezi arhiva
Evenimente
Maratonul de blaturi Targu-Mures
Castelana. Blatul face pizza? Oaspetii nostri din inima Ardealului au aflat raspunsul la aceasta intrebare si la multe altele intr-o insorita zi de toamna!
Secretele maestrului pizzar Catalin Secuian pentru un aluat de pizza perfect, chiar si in zilele toride de vara
Vara poate aduce provocări suplimentare în bucătărie, în special când vine vorba de prepararea unui aluat de pizza. Temperaturile ridicate pot afecta consistența și comportamentul aluatului, dar nu te îngrijora! Cu aceste trucuri de la maestrul pizzar Cătălin Secuian, vei reuși să faci pizza delicioasă chiar și în zilele toride.
Maratonul de blaturi Constanta
Castelana. Blatul face pizza? Maratonul de pizza a ajuns si pe pe litoral! Sezonul poate incepe!
Promoții
CASTELANA te trimite la Pizza Village Napoli de ZIUA INTERNATIONALA A PIZZEI 2025
Ce trebuie sa faci? – Cumpara in perioada 9-23 februarie 2025 minim 100kg de faina Castelana Rossa, Castelana Blu, Castelana Verde sau Semola Re-Macinata Castelana, in orice combinatie, fie direct de la noi, fie de la un distribuitor de-al nostru, fie din Metro sau Selgros; – Trimite-ne, nu mai tarziu de 25 februarie, o poza cu […]
Presă
Finanțare pentru energie regenerabilă: sesiune prelungită până la 31 martie 2025!
AFIR a extins termenul-limită pentru depunerea solicitărilor de finanțare prin Schema de Energie Regenerabilă, destinată întreprinderilor din sectorul agricol și industria alimentară. Fondurile totale disponibile sunt de 150 de milioane de euro, cu finanțare de până la 100% din costurile eligibile.
👉 Află detalii pe www.afir.ro și vezi cum poți accesa finanțarea!
România devine liderul exporturilor de cereale din UE
În prima jumătate a anului agricol 2024 - 2025, România a devenit cel mai mare exportator de cereale din Uniunea Europeană, depășind chiar și Franța. Cu 5,1 milioane de tone exportate – reprezentând aproape o treime din totalul livrărilor UE – România s-a impus ca principal furnizor de grâu și orz pe piețele externe.
Top evenimente pentru industria panificatiei, patiseriei si ospitalitatii in 2025
Târgurile și expozițiile de profil aduc împreună profesioniști din panificație și patiserie, furnizori de echipamente, ingrediente și tehnologii inovatoare. Aceste evenimente sunt platforme esențiale pentru a descoperi cele mai noi tendințe, soluții automatizate, ingrediente inovatoare și tehnici moderne de producție.
Vezi in articol selecția noastră pentru 2025 🔎
“Profesionalismul și seriozitatea echipei, precum și promptitudinea și calitatea produselor furnizate, stau la baza unei colaborări de lungă durată de care suntem pe deplin mulțumiți. Apreciem colaborarea cu Bogdan Simtea pentru seriozitate și punctualitate.”
PANALIM
Cisnădie
Cisnădie
“Încă de la înființarea firmei în anul 2014, produsele ȘAPTE SPICE ne-au oferit o calitate stabilă a produselor de panificație și patiserie. Suportul tehnic primit din partea specialiștilor ȘAPTE SPICE ne-a ajutat să alegem făinurile potrivite pentru produsele noastre. Ne bucurăm să avem alături un partener de încredere precum ȘAPTE SPICE.”
BUGAN PAN SRL
Vulcan
“Lucrăm cu ȘAPTE SPICE de un an de zile, lucru care ne-a adus satisfacții atât financiare, cât și calitative. Colaborăm bine, ceea ce ne face să le urăm mult spor în continuare și să mențină calitatea produselor la cele mai înalte trepte. Mult spor și success în tot ceea ce întreprindeți!”
CRISVERO
Câmpulung
Câmpulung
“Profesionalism, calitate, promptitudine, respect pentru client și distribuitori.”
BBP
București
București
“Avem o colaborare foarte bună și de durată. Calitate bună, livrare promptă.”
AGRODOR 2019
Râmnicu Vâlcea
Râmnicu Vâlcea