[seo-breadcrumbs]

Archives of Aluaturi fluide

Se arată 10–16 din 16 rezultate

Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA INTEGRANO

FAINA INTEGRANO, cunoscuta anterior sub denumirea de "GRAU INTREG", este o făină integrala cu granulozitate similara cu cea a fainurilor albe, obținută prin măcinarea completă a bobului de grâu prin tehnologia specifică ȘAPTE SPICE;
Adaugă la cererea de ofertă

MIX BLAT TORT

MIXUL BLAT TORT este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea produselor de patiserie de tip blat. Necesita adaugarea doar a apei, restul ingredientelor sunt incluse in mix
Adaugă la cererea de ofertă

MIX CHEC

MIXUL CHEC este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea produselor de patiserie tip chec: blat, ruladă, pandișpan; necesita adaugarea doar a apei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix
Adaugă la cererea de ofertă

MIX COVRIGI

MIXUL COVRIGI este un amestec pulverulent folosit pentru obtinerea covrigilor de orice tip; necesita adaugarea doar a apei, drojdiei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix