[seo-breadcrumbs]

Archives of Mixuri

Se arată 1–9 din 25 de rezultate

Adaugă la cererea de ofertă

MIX BAGHETA

MIX BAGHETA este un mix complet de panificatie, pe baza de faina 550 si maia de grau, folosit pentru obtinerea produselor tip bagheta frantuzeasca; necesita adaugarea doar a apei, sarii si a drojdiei, restul ingredientelor sunt incluse in mix
Adaugă la cererea de ofertă

MIX BLAT TORT

MIXUL BLAT TORT este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea produselor de patiserie de tip blat. Necesita adaugarea doar a apei, restul ingredientelor sunt incluse in mix
Adaugă la cererea de ofertă

MIX CHEC

MIXUL CHEC este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea produselor de patiserie tip chec: blat, ruladă, pandișpan; necesita adaugarea doar a apei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix
Adaugă la cererea de ofertă

MIX COVRIGI

MIXUL COVRIGI este un amestec pulverulent folosit pentru obtinerea covrigilor de orice tip; necesita adaugarea doar a apei, drojdiei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix
Adaugă la cererea de ofertă

MIX COZONAC

MIXUL pentru COZONAC este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea cozonacilor și a specialităților din aluaturi dulci (cornuri, melci, etc); necesita adaugarea doar a apei, drojdiei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix
Adaugă la cererea de ofertă

MIX COZONAC LEJER

MIXUL PENTRU COZONAC LEJER este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea cozonacilor și a specialităților din aluaturi dulci (cornuri, melci, etc); necesita adaugarea doar a apei, drojdiei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix
Adaugă la cererea de ofertă

MIX COZONAC SARBATORI

MIXUL pentru COZONAC SARBATORI este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea cozonacilor și a specialităților din aluaturi dulci (cornuri, melci, etc); necesita adaugarea doar a apei, drojdiei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix.
Adaugă la cererea de ofertă

MIX CROISSANT

MIXUL PENTRU CROISSANT este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea produselor de patiserie tip croissant; necesita adaugarea doar a apei, drojdiei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix