[seo-breadcrumbs]

Archives of Horeca

Se arată 28–36 din 49 de rezultate

Adaugă la cererea de ofertă

MIX COZONAC LEJER

MIXUL PENTRU COZONAC LEJER este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea cozonacilor și a specialităților din aluaturi dulci (cornuri, melci, etc); necesita adaugarea doar a apei, drojdiei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix
Adaugă la cererea de ofertă

MIX COZONAC SARBATORI

MIXUL pentru COZONAC SARBATORI este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea cozonacilor și a specialităților din aluaturi dulci (cornuri, melci, etc); necesita adaugarea doar a apei, drojdiei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix.
Adaugă la cererea de ofertă

MIX CROISSANT

MIXUL PENTRU CROISSANT este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea produselor de patiserie tip croissant; necesita adaugarea doar a apei, drojdiei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix
Adaugă la cererea de ofertă

MIX MAIA SECARA

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

MIX PAINE CAMPENEASCA CU FIBRE SI SEMINTE

MIXUL PENTRU PAINE CAMPENEASCA CU FIBRE SI SEMINTE este un mix complet sub forma pulverulenta, pe baza de faina alba de grau si faina integrala de secara, folosit la fabricarea painii campenesti cu seminte; necesita adaugarea doar a apei si a drojdiei, restul ingredientelor sunt incluse in mix. Noi furnizam si reteta de preparare a […]
Adaugă la cererea de ofertă

MIX PAINE CAMPENEASCA CU SECARA SI MAIA

MIX PENTRU PAINE CAMPENEASCA CU SECARA SI MAIA este un mix complet sub forma pulverulenta, pe baza de faina alba de grau si faina semialba de secara, folosit la fabricarea painii cu secara si maia; necesita adaugarea doar a apei si a drojdiei, restul ingredientelor sunt incluse in mix