[seo-breadcrumbs]

Archives of Horeca

Se arată 1–9 din 50 de rezultate

Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA CONTESA

2,00 lei
FAINA CONTESA este o făină albă, din grau superior, ideală pentru obținerea aluaturilor de foietaj, atat proaspete, cat si congelate. AVANTAJE: – Este special creata in vederea manevrarii aluatului pe utilaj; – Confera elasticitate si extensibilitate aluatului; – Produsele obtinute sunt fragede, au volum si foi bine stratificate, gratie conținutului optim de gluten și enzime; […]
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA COZONAC LUX

2,00 lei
5 out of 5
Descriere: FAINA COZONAC LUX este o făină foarte albă cu continut mare de gluten, destinată obținerii produselor de patiserie tip cozonac sau patiserie orientala (baclava, placinte etc).
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA DE SECARA PENTRU PATISERIE

2,00 lei
Descriere: FAINA DE SECARA PENTRU PATISERIE este o faina de secara 550, versatila, potrivita pentru produse de cofetarie cu aluaturi fragede. Recomandata si pentru sortimente evreiești de panificație, sortimente suedeze de culoare deschisă, sau ca făină de presărat masa de lucru.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA DOMNITA

2,00 lei
Descriere: FAINA DOMNITA este o faina tip 550 experta in merdenele, placinte dobrogene si alte foietaje traditionale. Adaptabilă și pentru pizza și lipie libaneză; Relaxeaza aluatul, facilitand manevrarea acestuia