Se arată 1–9 din 49 de rezultate
Faina CASTELANA ROSSA
Faina puternica pentru pizza Castelana Rossa, W330, pt blaturi de pizza, prefermenti si alte aluaturi cu maturare 24h+ TA sau 36-48h+ TC
Faina CASTELANA VERDE 1Kg
Castelana Verde este o făină de grau tip „0”, pentru aluaturi rapide de pizza si produse artizanale de panificatie, cu aspect rustic și gust pregnant si aromat
FĂINA CONTESA
FAINA CONTESA este o făină albă, din grau superior, ideală pentru obținerea aluaturilor de foietaj, atat proaspete, cat si congelate. AVANTAJE: – Este special creata in vederea manevrarii aluatului pe utilaj; – Confera elasticitate si extensibilitate aluatului; – Produsele obtinute sunt fragede, au volum si foi bine stratificate, gratie conținutului optim de gluten și enzime; […]
FĂINA COZONAC LUX
Descriere: FAINA COZONAC LUX este o făină foarte albă cu continut mare de gluten, destinată obținerii produselor de patiserie tip cozonac sau patiserie orientala (baclava, placinte etc).
FĂINA DE SECARA PENTRU PATISERIE
Descriere: FAINA DE SECARA PENTRU PATISERIE este o faina de secara 550, versatila, potrivita pentru produse de cofetarie cu aluaturi fragede. Recomandata si pentru sortimente evreiești de panificație, sortimente suedeze de culoare deschisă, sau ca făină de presărat masa de lucru.
FĂINA DOMNITA
Descriere: FAINA DOMNITA este o faina tip 550 experta in merdenele, placinte dobrogene si alte foietaje traditionale. Adaptabilă și pentru pizza și lipie libaneză; Relaxeaza aluatul, facilitand manevrarea acestuia
FĂINA FOIETAJ
FAINA FOIETAJ este o făină albă, din grau superior, ideală pentru obținerea aluaturilor de foietaj, atat proaspete, cat si congelate.