[seo-breadcrumbs]

Șapte Spice lansează InteGrano – noul nume al făinii din grâu întreg

Compania Șapte Spice, lider pe piața produselor de morărit din România, are plăcerea să anunțe rebrandingul făinii sale din grâu întreg, care va fi de acum înainte comercializată sub denumirea InteGrano.

Această schimbare vine ca parte a unui efort strategic de modernizare a brandului și de a sublinia mai bine beneficiile produselor integrale oferite de Șapte Spice. InteGrano nu este doar un nume nou, ci și o reafirmare a angajamentului nostru de a oferi produse sănătoase, naturale și pline de nutrienți esențiali, care să sprijine un stil de viață echilibrat.

Noul brand InteGrano va păstra aceeași calitate superioară a făinii din grâu întreg, recunoscută pentru conținutul său bogat de fibre, vitamine și minerale. Procesul de producție continuă să respecte cele mai înalte standarde, asigurând păstrarea tuturor nutrienților din bobul de grâu, pentru un produs final nutritiv și gustos.

Șapte Spice este un jucător de referință în industria morăritului din România, cu o tradiție în furnizarea de produse de înaltă calitate. Compania se dedică permanent inovației, crearea de fainuri care aduc clientilor beneficiile cerealelor integrale și susțin un stil de viață sănătos fiind una din ele.

Făina InteGrano, cunoscută anterior ca făina Grâu Întreg, este prima făină integrală cu adevărat din România. Este obținută prin măcinarea completă a bobului de grâu, după eliminarea stratului superficial ce intră în contact cu substanțele pesticide, spre deosebire de alte făinuri integrale care sunt obținute prin amestecarea făinii albe cu tărâță. Astfel, germenele bobului de grâu ramane in totalitate in compozitia fainii și, împreună cu el, toate beneficiile nutriționale: făina InteGrano este bogată în fibre și este o sursă de magneziu, potasiu și fier.
Datorită granulozității foarte mici, ce ii conferă o finețe similară cu cea a făinurilor albe, InteGrano este o făină cu valente multiple, ce se poate folosi atât pentru produse de panificație (pâine, chifle) cat si pentru blaturi integrale de pizza sau patiserie integrală (croissant, foietaj, chec, cozonac etc).

Făina InteGrano™ va fi disponibilă în ambalaje de 1kg, 5kg și 25kg la distribuitorii autorizați Șapte Spice, în lanțurile de magazine Mega Image, Auchan și Selgros și in curand si pe www.freshful.ro “.

Decoperă toate produsele și detalii despre acestea pe site-ul: https://www.saptespice.ro/, dar și pe Instagram sau Facebook.